2012. május 14., hétfő

Selyemcsokor - Amazing lookbook 2012

Nohát...annyira vágytam arra, hogy az ékszereim, vagy a találmányaim modelleken szerepeljenek és csodaszép fotókon, hogy az csoda...sokat rágtam magam rajta, hogy mit is szeretnék igazából, és végül itt a blogger világban egy pár ötlet sikeresen előre lendített.
Via írt egy jó cikket még régebben a Google Reader-ről ahová blogokat lehet gyűjteni, és ott olvasni és rendszerezni őket. Ennek nagyon megörültem, mert már lassan száz számra kezdtek felgyűlni az olvasott blogjaim, így eltüntettem őket oda. Rengeteg blogot olvasok napi szinten például a virágkötészetről, abból a'sszem kb. 45db-ot. Ezekből nekem sose elég....
Ezzel egy időben írt egy másik cikket is Festyről aki mostanában lett híres divat blogger, így őt is elkezdtem olvasni... aki meg a divat bloggerekről szóló sorozatában írt egy interjút egy csinos lánnyal Adrival.
Így Adri blogját is felvettem a Divat címszó alá és csak úgy olvasgattam.  Érdekes dolgokat tudtam meg...mondom mi az a Kömpi?! ... így derült ki, hogy Kömpöcön lakik...
Aztán a virágos Széchenyi térnél tökre kiakadtam...hát mondom ez jobb mint a keiko lynn. /Akit most nem fogok direkt linkelni, a csámpás lábai miatt.../
Én még ilyen csodaszép rózsaszín tulipánfákat meg örömteli tündérlányokat, mint amilyeneket Adri fotózott, még nem láttam. Gondoltam egyet és összecsomagoltam egy halom kelléket amiket az utóbbi időben készítettem, és elküldtem Adrinak. Megkértem, hogy készítsen egy pár fotót a lányokkal.
Így nem hivatalos modellek szerepelnek a képeken hanem olyan fiatal lányok akiknek a divat, meg a blogolás a mindenük. Úgyhogy eme projektel most kölcsönösen örömet okozunk egymásnak.
Meg végre nem ismeretlen emberek szerepelnek a fotókon, hanem olyanok akiknek megnézhetjük és elolvashatjuk a blogját, és csipetnyit beleláthatunk a napi örömeikbe, bulijaikba.
"Adri egy nagyon sokszínű lány, aki mindig vidám, és ez a bejegyzéseiből is nyilvánvaló. Őt olvasva jókedvem lesz, és mivel csodálatos fotókat készít, így a blog még gyönyörködtet is. Az oldal olyan, mint egy személyes napló, az életébe enged betekintést, sok-sok képpel, divattal, bulival fűszerezve. Mindenképpen csekkoljátok le a hihetetlenül tündéri kiscicáját, Vajaskát!" Írta róla találóan Kriszta a blog ajánójában.
Nohát...ezt az életérzést tükrözik remélem az Adri által készített fotók is.
Nos olyan szépek és annyi van, hogy majd részletekben közlöm le.
A divat és a fotók engem nagyon inspiráltak és remélem, hogy ebből egy hosszútávú közös együttműködés lesz.

Íme a jázmin nyak és fejpánt:








Fotók és styling:
Hódi Adri


4 megjegyzés:

  1. :)) nagyon örülök, hogy tetszik és örülsz!!!!! köszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem, nekünk:))

    VálaszTörlés
  2. csodaszépek!! mindkettőtöknek nagyon nagy gratula csajok!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...