2013. március 1., péntek

Puccos Péntek :: Ötletes dekormegoldások esküvőre

Ebben a sorozatban ötletes dekormegoldásokat adok közre. Amiket érdemes lenne megvalósítani egy-egy esküvőn. A szakma bennfentesei szerint állítólag mostanában a csipkés befőttes üveg a vintázs dekoráció egyetlen meghatározója. Ha kell ha nem...azzal díszítenek. Holott egy-egy ötletes, eredeti megoldás sokat dobna az esküvő hangulatán, nem szólva arról a dologról, hogy nem tipikus lerágott csontot kap valaki a nagy napon, hanem személyre szabott ötleteket.

Milyen puccos kis sziromszóró kosárka
...a jó isten mentsen meg a nylon csikés ósdi változatoktól...brrr.
És nem szólva arról, hogy a csipkének is hányféle változata van. Virágkötészeti körökben egyetlen egy durva anyag van forgalomban, ez határozza meg a dekorációk legjavát. Szomorú. Hol maradnak a helyes arányok?
Lehet, hogy sokat javítana egy dekoráción, ha nem hófehér, hanem tört fehér, vagy akár lenszínű csipke lenne felhasználva.  Minap a koszorúkban felhasznált jutaszalagot láttam viszont egy előkelő menyasszonyi csokorban. Csak ennyi anyagot ismerünk az önkifejezésre?
Nem szólva a spájz polcra emlékeztető horgolt változatról is. Biztos, hogy egy menyasszony ilyet szeretne viszontlátni az esküvőjén?
Van vertcsipke, légcsipke, zsinórozott csipke. Nem kell megfizethetetlen anyagokat felhasználni, lehet elég lenne egy finomabb változatú csipke, vagy egy más stílusú. Hiszen annyi de annyi ötlet vesz minket körbe...



Ötletes háttámla megoldás. Természetesen csak a párnak legyen ilyen kiváltsága az esküvőn. Nem kell konkrét rózsákat megvarrni hozzá, elég pár változatos anyagot - selyem, vászon - fodrosan, gyűrve, kötözve rávarrni egy darab anyagra és ezzel dekorálni a támlát.


Kérlek lájkold a cikket a facebookon, google-on - használd hozzá a megosztás gombokat itt alul.
Köszönöm!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...