2014. október 6., hétfő

Petra fejkoszorúja

  A blog össz nézettsége hamarosan eléri a 150000-et. Igazából, nagyon kevés feliratkozóm van, viszont annál több nézelődőm. Egy ideig zavart, hogy senki sem szól hozzá a bloghoz, ha fejen állok, akkor sem...
Nos ezen a sok munka miatt már rég túl tettem magam, és örömmel folytatom a szép esküvői fotók leközlését, mert közben nekem is kellemes emlék a sok-sok jókívánság és élményekkel teli képek nézegetése. Ha kis kihagyással is, de folytatom, nehogy a blog sorsa hasonlítson pár a cyber térben igencsak félbehagyott esküvős blogéra.
Mostanában egyetlen hozzászólóm van itt a blogon, Petra, akinek az esküvőjére egy vajszín rózsás fejkoszorút készítettem. Igazán hangulatos, és inspiráló képeket küldött nekem, fogadjátok szeretettel.

Petra és Bence
  És ha valaki mégis csak olvasásra is vetemedne erre felé, akkor ajánlom Petra Tejszínhab blogját, ahol rengeteg édesség receptet talál... :))

4 megjegyzés:

 1. Mindegyik bejegyzésedhez örömmel szólok hozzá, csak még nem tudtam visszamenőleg elolvasni az összeset :P De ezt most különösen szeretem :))

  VálaszTörlés
 2. Reméltem is... :)) Aztán nehogy nekem bepótold... :D

  VálaszTörlés
 3. Szerintem azért kevés a hozzászóló, mert egy témához kötődik, ami egyszer van az életben, amikor nagyon érdekli az embert, meg esetleg előtte, ha esküvő-fanatikus, utána már kevésbé. Gyönyörű dolgokat készítesz, csak pislogok, mik vannak! Úgyhogy mindenképpen folytasd, nagy segítség ez a lányoknak, hogy miket lehet varázsolni virágokból!!
  (Még csak pár posztot néztem meg, de már így is elámultam, én még leragadtam a csokor-témánál, úgyhogy vannak számomra meglepő dolgok.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! Igyekszem... :)) Jön még pár ihaj-csuhaj, dínom-dánom! :D

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...