2013. szeptember 22., vasárnap

Selyemcsokor esküvők - Melitta és Gábor

  Pár nap kellemes pihenő után visszatértem, mert hogy már rám fért a pihenés.
Nem kis szellemi munka a virágkötészet. Rengeteget agyalni, gondolkodni naponta, egy-egy esküvőn, egyedi csokron, néha kimerítő feladat, miközben az egész nyaramat is erre áldozom. Van úgy hogy, úgy érzem nem tudok már normálisan gondolkodni, vagy koncentrálni, mintha egy kicsavart agyatlan rongybábú lennék. Ilyenkor inkább nem vállalok már el pár dolgot, mert azt hiszem, ez az állapot örökké tart. Persze, kiderül, hogy általában ezek pár órás holtpontok csak, és kisebb pihenéssel megoldhatók.
 Vicces, úgy beszélek, mint aki futóversenyre készül. Hát majdnem, mivel itt is be kell melegítenem magam a feladatokra. Már az is jót tesz, ha csak néhány napig beszélek róla, mert előbb utóbb leülök, és elkészítem. Mindig rá kell hangolódom. És akkor eljön az a pont, amikor élvezem. Az kell, hogy élvezzem, és megbízzak ezekben az élvezeti pontokban, hogy ezek eljönnek egy-egy percben, órában. Vagy rám jönnek...

 Nos eme kitérő után, mártózzunk meg egy kis magyaros esküvői hangulatban.
Melitta csokrát a magyar motívumos ruhájához terveztem. Nem kifejezetten szerettem volna bele bazsarózsát, tulipánt, vagy muskátlit tenni, ahogy az a magyar népdalokban is van, inkább arra koncentráltam, hogy egy modernebb feldolgozású, szabadabb felfogású csokor készüljön, ami jól passzol ehhez a hímzett ruhához.  
A menyasszonyi ruhát tervezte és készítette: Nagy Gizella - Eger Mithos Esküvői Ruhaszalon

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...