2012. január 13., péntek

Esküvői smink tippek Mariam Jensen-től



"Egy valóban jó smink nagyon fontos ahhoz, hogy a menyasszony a partiján nagyszerűen érezze magát.
A smink harmonikus kell legyen, mind a menyasszonyon és a koszorúslányokon, kihozva a legjobb tulajdonságaikat.

Nem mindenki költségvetése teszi lehetővé, hogy sminkese legyen a nagy napon, így azt ajánlom menyasszonyoknak, hogy készítsenek egy kis kutatást a termékekről, színekről, ami jól mutatna rajtuk az esküvő napján. A készülődő menyasszony tanulhat az egyéni smink órákon, informálódhat a világmárkák konzultációs smink pultjainál és még a neten való kutatásból is. Ne feledd, a jó sminkhez nem kell betörni a bankba, a legtöbb sminkes is változó árú termékeket használ, és ajánl!

Egyes sminkesek magánórákat adnak, ez egy igazán költséghatékony módja a tanulásnak, hogy hogyan készítsük el a megfelelő sminket. A szakemberektől értékes szakmai tippeket és trükköket kapsz, hogy a sminked a
legjobban álljon rajtad a legfontosabb napodon. Sok kliensem, aki férjhez megy a tengerentúlon ezt a lehetőséget választja, mert néha nincs költségvetése arra, hogy kirepüljön a sminkeséhez.

Ha van egy kis költségvetés hajra és sminkre, az nagyszerű! Ez enyhíti a stressz keltette hiányosságokat. Használj műszempillát a nagy napon! Ez is jó, hogy van egy profi dolog kéznél, hogy kihozd a legjobb tulajdonságaidat - hogy úgy érezd magad, és úgy nézz ki, mint egy millió dollár!


Nagyon ajánlom hogy kutasd fel a számodra megfelelő sminkest. Nézd meg a barátok és a gyártók ajánlásait, a művész weboldal portfolióit, munkáit a sajtóban.

Néhány nagyon fontos tipp amit érdemes figyelembe venni: 
  
A termék vízálló? 
Az alapozó egész napra tartós marad? 
Vajon az alapozó fog (nem jó a fehér ruhához!)? 
Kényelmesen érzem magam a sminkben? 
Hogyan működik a smink fotózáskor? 
Kényelmesen érzem magam a sminkes társaságában? 
Jobban érzem magam a sminktől?

Ne feledd, a sminkedet egy kicsit a szokásosnál jobban
kell kiemelni , hogy a legcsinosabban nézz ki az esküvőd napján. Ez viszont nem lehet éles ellentétben azzal ahogyan általában viseled a sminket. Például, ha még soha nem viseltél vörös rúzst az esküvőd napja előtt, akkor valószínűleg ez nem a legjobb alkalom, hogy új külsővel kísérletezz. Ugyanez áll a sötét, füstös szemekre - esélyed van arra, hogy túlzásnak érzed, ha soha nem viseltél ilyet korábban.


Ahhoz, hogy a bőröd a legjobb állapotban legyen, ezeket a tippeket ajánlom:
  • Igyál meg legalább két liter vizet naponta, a megfelelő méregtelenítés miatt. 
  • Menj kozmetikushoz legalább egyszer egy hónapban, de legkésőbb 10 nappal az esküvő előtt. (a pattanások megelőzése miatt). 
  • Tartsd a koffein fogyasztást ésszerű szinten, a túl sok kávé nem tesz jót a bőrnek. 
  • Ha a bőröd aknés akkor erre a megfelelő szakember a bőrgyógyász, hogy idejében kezelje a pattanásokat és biztosítsa a bőröd, hogy a legjobb állapotban legyél az esküvőre. 
  • Szállj be a bőrápoló rutin rendszeres éjjel-nappali szokásába. Szép lesz a bőröd, és jól érzed magad tőle. Az arcápolás nem kell, hogy nagyon drága legyen, csak elegendő begyakorolni a napi rutint - a megfelelő tisztítást, tonizálást, kezelést (ha szükséges), és a hidratálást. Mint Shu Uemura mondta: "A gyönyörű smink, gyönyörű bőrrel kezdődik"."
Mariam Jensen x 
Mariam további lenyűgöző munkái a honlapján: www.mariamjensen.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...