2011. december 1., csütörtök

Modern karácsonyi ajtókopogtatók

December elseje van, úgy gondoltam gyűjtök pár szép képet modern ajtókopogtatókról, amik valójában mind-mind koszorúk. Inspirálódjunk együtt, és akinek megjön a kedve, az alkosson szabadon.


Ez egy szárított narancs szeletekkel díszített koszorú. Szerintem hihetetlen melegséget áraszt. Magad is tudsz készíteni ilyen szárított narancs szeleteket. Szépen vékonyan felkarikázod a narancsot, és egy alufóliára kiteregetve, ráteszed a radiátorra otthon. Óvatosan kell leszedni róla az alufóliát miután megszáradt. Száradás közben érdemes forgatni a szeleteket. A száraz karikákat, meg ragasztópisztollyal felragasztod egy szalma alapra. A sarkában lucfenyőből készült a díszítés, hozzá meleg narancsos rezes szalag, és fémbogyó dukál. Egy kis drót darabbal vannak összefogva.


Fehér filc és fonal pom-pomokból készült koszorú. Míg az anyag maga meleg, a fonalak struktúrája és a szín egyértelműen a havat idézi meg nekünk. Hajrá, lehet kiborogatni otthon anyu fonalas kosarát! :))Kis fészkes klasszikus
Hasonló koszorú alapot be lehet szerezni virágboltban, de ha előrelátó voltál, akkor nyáron megnyírtad a kerítésre vadul felfutó vadszőlő indát - mivel ez abból készült-, és már akkor összetekerted koszorúvá, hogy most már csak díszíteni kelljen az ajtóra. Tessék megfigyelni a kompozésönt. Pár szín van csak felhasználva, finoman elrendezve a koszorún.Őrült scrabookosoknak papírcsillag koszorú... ne állj neki kézzel, csak a csillag formájú ketyerékkel!Csupa szalag koszorú...mmm én még a tavalyi ajándékok megmaradt szalagjaiból is el tudom képzelni, pár csillogó dekor bogyóval kombinálva.Zuzmó koszorú - izlandi zuzmóval van borítva, ami egy meleg prémre hasonlít. A pink gyöngyök, vagy akár gyöngyfejű tűk, apró bogyókra emlékeztetnek.


Kellemes ihletet, jó hangulatú sikeres alkotást mindenkinek!

Képek ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...