2011. április 24., vasárnap

CSIMA - Köszönetajándék - Tüll gyümölcs - DIY - favor - Tulle fruitEgyedi módon és elegánsan is elkészíthetünk egy kis köszönetajándékot az esküvőre.
Persze ez időigényes, de ha szépet szeretnénk az alkalomra, akkor vágjunk bele.
És fogjuk be természetesen a leendő koszorús lányokat, ne egyedül alkossunk.
Rendezzünk "Csima" bulit, azaz csináld magad. Rengeteg külföldi oldalon olvasom, hogy DIY...akkor legyen nekünk CSIMA.

Készítés:
Vágjunk ki egy 17x17cm-es tüll négyzetet, tegyük bele, a cukorkákat, vagy a bombont, és a tetején szorosan kössük meg. Egy drót szárra ragasszunk selyem levelet, vagy selyemvirágot, a drót másik szárát hajlítsuk vissza, és ragasztó pisztollyal ragasszunk rá egy gyöngyszemet. A tüll csomó feletti részét, vágjuk vissza kissé hegyesre, és kezdjük betekerni fehér virágkötészeti szárszalaggal. Ezzel ügyesen kell bánni, ragasztás közben nyújtsuk! A tekerés vége felé illeszük be a leveles drótot, és közben nyomkodjuk össze a tape-s szárat. A végén óvatosan szakítsuk, vagy vágjuk le a ragasztószalagot. Hogy szebb legyen a tövénél az alkotás, tettem rá egy darab cifrazsinórt, így sokkal elegánsabb. És ne felejtsük el betekerni a gyöngyszemes drót végét laposan.

We can create a unique and elegant small favor on wedding.
Of course, this is time-consuming, but if you want something beautiful for the occasion, then let us begin.
And of course we will make together with bridesmaid, do not alone create.
Arrange "Csima" party, that is, do it yourself. I read a lot of foreign side to DIY ... then let us Csima.

Created:
Cut a 17x17cm square-inch tulle, add the candy, or bombon, and is closely tied to the top. A wire stem Glue silk leaves, or silk flowers, stems bend back the wire to another, Glue gun and glue onto a bead. A lot of tulle over the part, we cut back a little sharp, and begin to ride a white flower arrangement with white tape. This should be handled skillfully, while providing the tape! The ride towards the end of the wire to insert the leaf, and prod you with a tape stem. In the end, carefully tear or cut the tape.Nicer to be at the root of creation, I put it in a gaudy piece of string so much more elegant. And do not forget to ride the flat end of the wire bead. Enjoy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...